Konspiration som religion

Var det i virkeligheden amerikanerne selv, der angreb WTC d. 9/11 2001 for at f en undskyldning for at gå ind i Irak?

Blev månelandingen 1969 optaget i et filmstudie på jorden? For hvordan kan flaget blafre, når det ikke blæser på månen? Og hvorfor kaster astronauterne skygger i flere retninger?

Disse spændende “teorier” er meget underholdende, og derfor kan der scores en skilling på at skrive en bog eller holde foredrag om at prinsesse Diana i virkeligheden blev slået ihjel af rumvæsner.

Her kan du læse en lille notits om det hos NASA. Her findes en god forklaring på det blafrende flag, og en henvisning til at videnskabsfolk i flere lande har undersøgt NASA’s månesten og bekræftet deres ægthed.

Men disse forklaringer vil sikkert ikke tilfredstille konspirationsdyrkerne. De VIL ikke tro på det – og så er det jo blevet et spørgsml om religion. Selvfølgelig skal man være kritisk i disse tider, ikke mindst overfor konspirationsteoretikerne og deres motiver.
Det er ret bekymrende, hvis vi ender med at leve i hver vores verden, der består af det vi vil tro p. Er TV-avisens virkelighed optaget på en pc? Det næste bliver vel at Douglas i virkeligheden stammer fra Skotland…?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: